Situaties voor jouw SSL-certificaat

Alleen voldoen aan de AVG-vereisten

Wanneer je alleen aan de AVG of GDPR-wetgeving wilt voldoen, kun je met een basis certificaat prima uit de voeten. Zo kun je ervoor kiezen alleen je domein te valideren. In principe is dit ook voldoende voor de meeste webshops, maar je mist voor je bezoekers wel belangrijke betrouwbaarheidsindicaties.

Een Webshop die vertrouwen geeft

Alleen een domein certificaat, laat wel het "slotje" zien, maar geeft de bezoeker geen informatie over de achterliggende organisatie: jouw bedrijf dus. Wil je je bezoekers een echt veilig gevoel geven over je website, kies dan minimaal voor certificaat met bedrijfsgegevens of beter nog, voor een EV-certificaat.

Met een EV-certificaat heb je het "slotje" en de bekende groene balk bij het laden van je website in een browser. Daarbij kunnen bezoekers die op het slotje klikken, direct zien wie de eigenaar is van het domein. Op die manier krijg je een professionele en betrouwbare uitstraling.

Overige diensten en geldigheid

Je kunt ook voor applicaties, Facebook-toepassingen, mailservers en veel meer diensten een beveiligingscertificaat toepassen. Vaak is hiervoor een basis validatie al voldoende.

De verschillende certificaten kennen andere prijzen. De certificaten hebben een beperkte geldigheid, standaard meestal een jaar. De kosten komenden wel jaarlijks terug. Voor veel certificaten kan Dutch Height een voordeelpakket bieden, waarbij je voor een geldigheid van 2 of 3 jaar vooruit afrekent en daarvoor een korting ontvangt.

Neem gerust even contact op met Dutch Height voor de beste keuze in jouw situatie. we leggen het je graag uit.