Je bedrijf online vertegenwoordigen

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Jouw bedrijf is niet standaard, dus waarom zou je wel een gratis standaard ontwerpje willen? Als iets te mooi klinkt.... Een goede website heeft een doel, en is doordacht. Alleen dan helpt je website je verder.

Dutch Height helpt je met de juiste keuzes en realiseert ze voor je. Enkele doelstellingen:

 • Verkoopsite voor diensten en producten, eventueel in combinatie met een webshop;
 • Leads genereren, gericht op conversie;
 • Informatief en ondersteunend voor klanten;
 • Bouwen van een onderscheidend imago binnen jouw specifieke branche;
 • Een combinatie.

Wanneer je doel duidelijk in kaart is gebracht, kunnen er KPI's worden gesteld en behaald.

Snelheid van je site is een must, maar goede en regelmatig vernieuwende content is minstens zo belangrijk.

Mogelijkheden website

Om je investering maximaal te laten renderen, denken we vooraf goed samen na over de mogelijkheden die je website moet kunnen bieden. Onder andere de volgende zaken zijn belangrijk:

 • Content beheren: Om de inhoud actueel te houden en snel aan te kunnen passen, zonder kennis van programmeren, is een goed CMS (Content Management Systeem) essentieel;
 • Responsive en adaptive: Je wilt dat je website goed leesbaar is op elk schermformaat (laptop, tablet, telefoon) waarop je de website opent. Maar je wilt ook dat op een kleiner scherm eerst de belangrijkste onderdelen van je pagina in beeld komen;
 • Integreren met derden: Wanneer je een koppeling wilt met systemen van derden, bijvoorbeeld een boekhoud- of logistiek pakket of een betaalsysteem, dan bereiden we je website hierop voor;
 • Meerdere talen en website's vanuit één CMS: belangrijk bij klanten van diverse afkomst of wanneer je buitenlandse vestigingen hebt;
 • Meer dan een website: interessante extra's zoals klantenportalen met specifieke downloads, social media intergratie, infographics, een soepele webshop met alle betaalmethoden en noem maar op.

Juist wanneer je meer nodig hebt dan een simpele pagina, is het fijn om samen te werken met Dutch Height. We denken mee en je hebt altijd superkorte lijnen met ons.

Dutch Height: ontwikkeltraject

Het ontwikkeltraject van een website omvat niet alleen "even" een gelikte template met een paar leuke foto's of graphics. Wanneer je met ons in zee gaat, kiezen we samen een duidelijk pad dat we volgen naar een resultaat met echt toegevoegde waarde voor jouw business.

 1. We bespreken eerst jouw functionele behoeften of jouw programma van eisen, dat als input fungeert;
 2. Het resultaat vertalen we in een ontwerp;
 3. Aan de hand van het ontwerp gaan we de website bouwen en het CMS configureren;
 4. Aan de hand van de geboden functionaliteit, gaan we alles grondig testen;
 5. Is de website gereed dan volgt oplevering en instructie over gebruik van het CMS;

Kies je ervoor zelf je content te bedenken, uit te werken en het CMS ermee op te bouwen, dan krijg je de website als een lege template opgeleverd.

Wanneer je bezoeker op je website wilt krijgen, zal deze aantrekkelijk moeten zijn voor de doelgroep en voortdurend nieuwe, prikkelende content moeten bieden. Het "hoog in de Google-ranking komen" is zeker geen kwestie van een technisch trucje!

Kosten van een website - voor elk budget een oplossing.

Wil je het echt goed doen, tijd besparen en je focussen op je klanten en eigen vaardigheden? Dan verzorgt Dutch Height dit hele proces zeer professioneel. Het opzetten van de content loopt dan al deels parallel met het ontwikkeltraject.

Dutch Height zorgt er ook voor dat jouw website perfect blijft werken en mee kan groeien met je behoeften. In een SLA (Service Level Agreement) maken we hierover heldere afspraken.

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Wil je resultaten, dan moet je er wel enig budget voor reserveren.

Dutch Height kan al een onderscheidende website leveren voor ongeveer € 1.500,-. Je krijgt dan een template waarmee je informatie over jouw bedrijf helder en aantrekkelijk kunt presenteren.

De behoefte aan en noodzaak van dynamische content, blogs, een CMS, meertaligheid, contactformulieren, enzovoorts, wordt steeds groter. Klanten willen niet altijd op "dezelfde" website komen en zoeken naar nieuws. Onze ervaring is dat je voor een budget van ongeveer € 5.000,- aan deze behoeften tegemoet kunt komen.

Je moet dan zelf je content schrijven. Kan, maar dat is echt een vak apart. Bovendien besteed je die tijd niet aan je klanten en is dus niet gratis... Laat je dit meteen door Dutch Height realiseren, dan zal je investering wat hoger uitkomen, maar dan ben je helemaal klaar. Je hebt er dan geen omkijken meer naar en de doorloop is verreweg het kortst.

Maar je kun het natuurlijk zelf zo gek maken als je wilt. Webshop, betaalsysteem, klantenportal, filmpjes over je diensten en producten. Dutch Height ontzorgt je van A tot Z.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Een nieuwe website bouwen kost veel tijd. Wij steken tijd in het ontwikkeltraject en dat zie je terug in het resultaat. Reken dus niet op een paar dagen of twee weken. Een gemiddeld website project duur ongeveer twee maanden. Hierin bouwen we je website van stretch, zonder kopieer en plak werk. Zo bereiken we een professionele en unieke website die overal ter wereld goed te bekijken is.

Support en onderhoud

Een website is geen eenmalige actie. Hij moet snel zijn, altijd en overal beschikbaar, actueel en vooral veilig. Misschien werk je al samen met een webhoster of een datacenter waarin andere applicaties van je draaien. Geen probleem, je kunt je website gerust daar hosten. Dutch Height verzorgt dan de updates van de website en levert functioneel support op het gebruik van de site. De beschikbaarheid (uptime) en de snelheid hangen verder af van de afspraken die je met het datacenter hebt.

Dutch Height biedt eveneens ruime en complete oplossingen voor hosting van je website. Het voordeel is dat je alles in één hand hebt met ultra korte communicatielijnen. Snel, veilig, hoge beschikbaarheid-garanties en tegen uiterst scherpe tarieven.

In een SLA maken we hierover samen afspraken.

Wek vertrouwen met een veilige website

Een professionele website biedt een veilige omgeving voor haar bezoekers. Hier steken wij veel tijd in door websites uit te rusten met SSL-certificaten en continue te updaten.

Meer weten?

Geïnteresseerd in een unieke website speciaal op maat gemaakt op basis van jou behoeftes? Neem contact op! Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om met u de mogelijkheden door te nemen.