Veel organisaties steken bergen geld in cybersecurity, maar vergeten de zwakste schakel. Namelijk haar team, veel medewerkers zijn niet op niveau en vormen indirect een risico voor uw organisatie. Met gevolgen zoals ransomware of imago schade. Test je medewerkers via onze phishing training demo.

Train je team in het herkennen van phishing e-mails en sms berichten.

Onze eenvoudige software voert gesimuleerde phishingaanvallen uit op uw team, met een breed aanbod aan recente en realistische phishing emails. Op deze manier verhogen we de bewustwording van je team met een eenvoudige en interactieve methode. Door bewustwording en training verhoogt je de security awarness van je medewerkers, zodat zij weten wat ze moeten doen in het geval van een echte phishing email of sms.

Awareness metrics

Tijdens en na afloop van de phishing training krijgt u als werkgever te zien hoe uw team scored. Wordt er veel geklikt? Wat voor soort berichten doen het goed? Wie heeft er extra training nodig? Dit soort vragen kunt u beantwoorden na de Security awareness training.

Email en sms

Naast emails ondersteunt onze oplossing ook andere bericht diensten zoals sms. Deze combineren we om het contact zo echt mogelijk te laten lijken.

Meetpunten

Een ander belangrijk onderdeel van de training is de feedback die een medewerker krijgt, wanneer hij of zij op een email klikt. Direct wordt er getoond waaraan de persoon had kunnen zien dat het bericht niet klopt.

Ook zijn er interactieve templates beschikbaar welke nog een stap verder gaan. We proberen de medewerker gegevens achter te laten. Dit is namelijk wat echte hackers ook proberen.

Methode phishing training methode

Na uw demo starten we met een meetpunt, hierin bepalen we het niveau van je team. Na een periode van meten starten we met een training voor de medewerkers die dit nodig hebben. Na de training is het even stil, waarna we testen en de data vergelijken. Na dit traject houden we uw medewerkers scherp door af en toen emails te sturen.

De boven genoemde campagne kunnen we periodiek uitvoeren, net als bijvoorbeeld eerstehulpverlening is het belangrijk de phishing awareness op peil te houden.

Heldere kosten

Online demo aanvragen?