Ontwikkelingen in software gaan razendsnel. Dat is fijn, want nieuwe technieken laten je fijner met de software werken. Dutch Height houdt de technologische ontwikkelingen scherp bij. Nieuwe technieken of mechanismen proberen we op die manier snel toe te passen. Aan de andere kant verzamelen we feedback van onze klanten, dus ook van jou. Dit is de andere belangrijke bron om jouw software verder door te kunnen ontwikkelen. Door naar je te luisteren en je input te verwerken, ga jij immers prettiger moet de software aan de slag?

Veiligheid voor alles

Doordat er zoveel processen geautomatiseerd zijn en het aantal applicaties dat online, via de cloud benaderd wordt, is het super belangrijk dat hier geen buitenstaanders aan kunnen komen. Er gaat data over het internet en data is een gewilde bron voor criminelen. Het is daarom een must dat je altijd en overal met de nieuwste, officiƫle en legale besturingssystemen en webbrowsers werkt. Alleen deze beschikken over de laatste veiligheidsupdates. Maar de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom wil je dat ook je applicaties (softwareprogramma's) altijd up to date zijn.

SLA: iedereen betaalt een stukje mee

Software ontwikkelen is een complex en tijdsintensief proces. En daardoor ook kostbaar. Met een service abonnement, een Service Level Agreement (SLA) betalen alle klanten een stukje mee aan die doorontwikkelingen van hun software. Zo blijft het voor iedereen leuk en ziet Dutch Height haar inspanningen waar geen directe nieuwe verkoop tegenover staat, toch betaald.

Wat zit er nog meer in een SLA?

Binnen een SLA verbeteren we niet alleen jouw software. We betalen er ook onze servicedesk van. Daardoor kan je ons altijd bellen of mailen voor vragen of andere vormen van ondersteuning bij het gebruik van je programma's. Een fijne service door een enthousiast team dat er graag alles aan doet om jou naar tevredenheid met onze oplossingen te laten werken.

Meer weten over onze onderhoudsmogelijkheden?

Nog geen onderhoud op jouw software? Weten wat een SLA voor jou betekent? Een vrijblijvend offerte? Neem contact met ons op. Bel ons of stuur ons gerust een mail. We nemen dan meteen contact met je op.