Wij bouwen en onderhouden apps, software, websites en shops die jou ontzorgen

Dit doen we met de nieuwste, toekomstvaste technieken

We hebben veel kennis en ervaring met het gebruiken van schaalbare technieken. Het maakt voor ons niet uit of je een klein bedrijf bent of een multinational. Door oplossingen cross-platform en multi-device aan te bieden, loop je nooit tegen beperkingen in gebruik aan. Wel zo fijn als je groei-ambities hebt!

Dutch Height focust op het ontwikkelen met webtechnologie. Dat maakt je oplossingen apparaat onafhankelijk. Dit betekent niet dat onze oplossingen alleen te gebruiken zijn in een webbrowser. We kunnen hierdoor juist prima uit de voeten met speciale devices, randapparatuur en functies.

De apps en software die wij maken kunnen met diezelfde webtechnologie “native” (voor een specifiek platform) worden ontwikkeld. Dat platform kunnen we zo eenvoudig benaderen. Daardoor heb je geen last van snelheidsverlies (performance) zoals bij veel “hybride” apps. Een groot voordeel is dat we software eenvoudig kunnen delen met andere systemen in je infrastructuur. Daardoor worden je systemen stabieler en neemt de continuïteit in beschikbaarheid toe. Dat levert je niet alleen fikse besparingen op bij je investeringen, maar ook het onderhoud verloopt snel en wordt een stuk eenvoudiger. Dàn staat automatisering dus echt in dienst van je corebusiness en jouw processen.

Wat kunnen wij voor je bouwen?

Apps

Wij ontwikkelen snelle en stabiele apps voor alle devices en platforms waaronder iOS en Android. Met onze expertise als ontwikkelaar bouwen we niet alleen jouw app maar begeleiden we je eerst bij een toekomstbestendige keuze.

Software

Het automatiseren van processen met software versterkt je bedrijf. Maar je moet het slim en efficiënt aanpakken. Dutch Height ontwikkelt software voor vrijwel elk proces. Maar we integreren het resultaat ook naadloos met je bestaande of externe systemen.

Webshops

Dutch Height ontwikkelt professionele webshops, helemaal op maat naar jouw wensen. Met ons zeer gebruiksvriendelijk CMS hoef je geen computerexpert te zijn om je webshop te beheren. Wel zo fijn, want wij denken dat je liever met je klanten en je omzet bezig wilt zijn.

Websites

Wil je ook je online aanwezigheid vergroten met een onderscheidende website? Een site die je eenvoudig zelf kan beheren met een gebruiksvriendelijk CMS? Is schrijven niet je ding? Wij vertalen jouw tone-of-voice in aansprekende teksten en afbeeldingen.

Support

Je oplossing is live! Nu ga je er dagelijks mee werken en wil je er ongestoord van profiteren. Dat borgen we door professionele support. Gewoon vanuit Nederland. We zorgen voor continuïteit en denken ook in de operationele fase met je mee. Zo kunnen we bestaande oplossingen met je organisatie mee laten groeien.

iOS app ontwikkeling

Jouw eigen app voor Iphone en Ipad door middel van webtechnologie met de snelheid van native apps. Natuurlijk inclusief de verplichte certificering om in de App Store te komen.

Android app ontwikkeling

Android draait op veel meer apparaten dan alleen je telefoon. Voor vrijwel al deze devices ontwikkelen wij jouw apps op maat. Een wereld van mogelijkheden ligt hiermee open.

Verder dan tablet of smartphone

Wil je je dienstverlening aan je klanten nog breder aanbieden, dan ontwikkelen wij ook apps voor tv's, informatiezuilen en andere intelligente-apparaten. Dit betekent herkenning en eenduidigheid voor al je gebruikers, in elke situatie.

Flutter & PWA ontwikkeling

Sommige oplossingen zijn geschikt voor een Progressive Web App (PWA). Andere vergen de kracht van een native app. We leggen je graag de verschillen uit. Dutch Height kiest samen met jou voor de juiste oplossing.

Frontend development

Wij ontwikkelen jouw intuïtieve frontend op maat. Al bij het ontwerp houden we rekening met eventuele uitbreidingen. Daarbij borgen we het onderhoud zodat je nooit op een doodlopend spoor belandt en je investering echt rendement oplevert.

Backend ontwikkeling

Geen frontend, app of software zonder aansturing door een doordachte en solide backend oplossing. Deze moet 100% veilig zijn en voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Ook hier onderscheidt Dutch Height zich met onderhoud om je investering te laten renderen.

Koppelingen

Waarschijnlijk werk je al met diverse oplossingen die onderdeel zijn van je werkprocessen. Ervan uitgaande dat deze software een koppelvlak biedt, koppelen wij deze natuurlijk naadloos aan de oplossingen van Dutch Height.

Device onafhankelijk

Onze software is niet alleen geschikt voor een desktop computer maar voor elk apparaat. Onze webbased aanpak is cross-platform, responsive en adaptive. Of wil je mobile-first? Bespreek je wensen en wij kiezen de bijpassende aanpak.

Cloud software

Om je nieuwe oplossing overal beschikbaar te maken, zet Dutch Height haar expertise in op het gebied van cloud ontwikkeling. De oplossing wordt centraal veilig en redundant gehost en is met een internetverbinding overal ter wereld te gebruiken. Geen dataverlies, actuele backups en geen installaties en geheugen op je devices nodig.

Lokale oplossingen

Toch redenen om alle software op je eigen IT-infrastructuur te willen draaien? Veiligheidspolicy, geen netwerk of geen gsm toegestaan (petrochemie), prima toch? Alles wat wij ontwikkelen is zowel geschikt voor gebruik in de cloud, maar ook voor lokale oplossingen.

API’s

Wil je je huidige of nieuwe omgeving openstellen voor beveiligde communicatie met externe partijen? Dat snappen wij. Maar veiligheid en dataprotectie (AVG-wetgeving) staat voorop. Daarom bouwen wij solide API's op maat. Naast, om of in je oplossing.

Eén CMS, alles onder controle

Met het CMS beheer je niet alleen je content. Je hebt van hieruit ook de volledige controle over voorraad, producten en je order-flow. Je hoeft niet vanuit allemaal deelsystemen te werken, dus de kans op fouten en daarmee ongemak voor je klanten is minimaal.

Alle betaalmogelijkheden

Je wilt je klanten zoveel mogelijk betaalcomfort geven. Wij werken samen met een toonaangevende verwerker van betaalproducten. Dit afrekenportal is geïntegreerd in onze webshop. iDeal, PayPal, creditcards, we bieden voordelige ondersteuning voor vrijwel alle betaalmethoden.

Meten is weten

Optimaliseer je verkoop en meet je prestaties. Stel doelen en houd bij wat je realiseert in omzet, aantallen en productcategorieën. Met de parameters in de webshop kun je snel een eenvoudig bijsturen, acties inzetten, etc.

Direct aan de slag?

U kunt altijd vrijblijven informatie opvragen.
Dit kunt u door ons te mailen of
plan nu een belafspraak en wij nemen vrijblijvend contact op.

Voer uw naam in.
Voer een geldig telefoonnummer in.

Volledige controle

Met ons CMS ben je baas over jouw site. Aanpassen en actualiseren waar je ook bent. Wil je bloggen? Kan ook. We configureren je CMS geheel naar jouw behoeften. Wat je niet gebruikt, zie je ook niet. Daardoor is het beheer vele malen sneller en makkelijker dan met een standaard CMS.

Responsive en adaptive

Een responsive website schaalt mee het scherm waarop je de site bekijkt. Een adaptieve website verandert bovendien de indeling op het scherm, waardoor de belangrijkste onderdelen primair getoond worden. Daarmee houd je de aandacht van de bezoeker meteen goed vast.

Integraties

Wil je je website koppelen aan externe systemen of software van derden? Vanuit je relatiebestand een email campagne of nieuwsbrief versturen? Dutch Height koppelt je site aan deze software. Bijvoorbeeld aan Mailplus, Mailchimp of andere diensten.

Meerdere talen & websites

Heb je internationale relaties? Dan wil je je website in meerdere talen. Bij ons kun je met één en hetzelfde CMS meerdere websites beheren en met meerdere talen ervoor zorgen dat je bezoekers zich altijd welkom voelen.

Meer dan een website

Met een website kun je meer dan informatie geven. Misschien wil je onderscheid maken in doelgroepen die je site bezoeken. Denk dan eens aan een klantenportal. Klanten kunnen inloggen en extra informatie krijgen of downloaden. Daarmee maak je jouw site extra waardevol voor klanten. Wij maken het voor je!

Support

Service Level Agreement

In een SLA maken we samen afspraken over ondersteuning en uptime van je systemen. Van uitsluitend telefonische support tot 24/7 monitoring en ondersteuning voor bedrijfskritische processen. Dutch Height biedt heldere overeenkomsten die perfect passen bij jouw situatie en behoeften.

Monitoring

Wanneer je te maken hebt met bedrijfskritische software, denk aan een internationale webshop, wil je dat deze altijd beschikbaar is. Het liefst wil je een dreigende verstoring zelfs voorkomen. Dat kan! Aan de hand van parameters kan Dutch Height de status van je systemen 24/7 monitoren en in de meeste gevallen zelfs een storing voorkomen.

Content creatie

Met een prachtig ontwerp van je website en een bijpassend CMS ben je er niet. Er moet een verhaal in. Dit verhaal moet aansluiten bij je doelgroep en jouw imago tot uiting brengen. Dit is een vak apart. Natuurlijk kan je het zelf doen. Maar als jij gewoon met je klanten en je omzet bezig wilt zijn, laat Dutch Height dit dan verzorgen. Dan blijft je site actueel.