Apps voor meer service

Een app is een handige (online) tool, waarmee je klanten meer service biedt en jouw bedrijf van je concurrenten onderscheidt. Een app bindt je bestaande klanten en werkt als een magneet voor prospects. Wij ontwikkelen snelle en stabiele apps voor alle devices en platforms, waaronder iOS, Android en het web. Met onze expertise als app ontwikkelaar bouwen we niet alleen jouw app, maar begeleiden we je van A tot Z bij een toekomstbestendige keuze. We denken graag mee over de mogelijkheden en juiste keuzes

Onderdeel van je organisatie

Wanneer een app niet bijdraagt aan een meetbaar bedrijfsresultaat, zal deze geen succes worden en niet leiden tot duurzame verbeteringen. Jouw app moet dus toegevoegde waarde bieden. De business case ligt altijd in lijn met een kritische bedrijfsbehoefte. Oftewel: het gat tussen waar de business nu is en waar deze moet zijn, moet worden overbrugd. Een app laten ontwikkelen kan hierbij een perfecte investering zijn.

App: technische mogelijkheden

Als gebruiker denk je bij een app direct aan de icoontjes op je telefoon. Technisch zitten hier verschillende mogelijkheden achter. We onderscheiden de volgende soorten:

Je hoeft je geen zorgen te maken over deze keuze. Vooral de gewenste functionaliteiten zijn bepalend. Dutch Height heeft ruime ervaring met elke vorm. Wij helpen je graag bij de keuze van het juiste platform. Meer weten over (web) applicaties en welke het beste bij jouw oplossingen passen? Lees dan hier verder!

Het ontwikkeltraject van Dutch Height

We vinden het belangrijk dat het ontwikkeltraject transparant is en dat je ziet waarom en wanneer we wat doen. Daarom werken wij met duidelijke fases:

Natuurlijk stellen we een evaluatiemoment vast over het gebruik van de app. Omdat het voor zal komen dat de app onderdeel uitmaakt van een dynamisch bedrijfsproces, zorgt Dutch Height ervoor dat de app actueel blijft en meegroeit met je organisatie. In een SLA maken we hierover heldere afspraken.

Kwaliteitsbewaking

Het bouwen van een app is heel complex, waardoor er zonder maatregelen, gemakkelijk fouten (bugs) kunnen optreden. Om dit te voorkomen steken we veel tijd in kwaliteitsbewaking.

Elke app die wij ontwikkelen bestaat naast de applicatiecode ook uit testcode. Deze code is per project op maat ontwikkeld, om de applicatie code te testen. Met deze testcode kunnen we de gehele app na elke aanpassing snel, maar volledig testen.

Kosten app laten maken - voor elk budget een oplossing

Apps zijn populair en bieden veel toegevoegde waarde. Maar vragen ook budget. Bij kennismaking met een klant duurt het meestal niet lang voor de vraag "Wat kost een app?", wordt gesteld. Wij vergelijken de kosten vaak met een woning. Je kunt een prima woning kopen voor een schappelijk bedrag. Echter wanneer je een vrijstaand huis met een tuin in de zon wil en een garage voor twee auto's loopt de prijs snel op. Dit is met het ontwikkelen van een apps ook het geval. Houd rekening met een startbudget van circa €30.000,-. Dat lijkt aanzienlijk, maar met een businesscase kunnen we vooraf ook uitrekenen wat de app je gaat opleveren.

Wat zit er in deze prijs?

Wanneer je een app laat ontwikkelen, dragen er veel aspecten bij aan de prijs. Een app ontwikkelen is niet alleen code programmeren.

Vaak vergeten onderdelen:

Onderhoud en doorontwikkeling - een app is geen eenmalige aanschaf

Het is belangrijk dat je je realiseert dat een app geen eenmalige aanschaf is. Een app is een onderdeel van je organisatie en net als voor andere bedrijfsprocessen moet een bijbehorend budget beschikbaar zijn zodat de app onderhouden en doorontwikkeld kan worden zodat deze met je ambities kan meegroeien. En net als We denken graag met je mee, hoe deze doorontwikkeling binnen je organisatie en budget past.

Tenslotte: vergeet ook de operationele fase niet! Denk hierbij aan hosting, service en noodzakelijke update als gevolg van update's door derde, etc.

Weten of een app ook jouw dienstverlening verder brengt?

Interesse in het laten ontwikkelen van een app? Of nieuwsgierig welke processen binnen jou bedrijf geautomatiseerd kunnen worden?

Neem contact op! Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te nemen.